Profil

I vort store show room præsenterer vi 3 mærker - FIAT - Mitsubishi - Nissan.

Med disse 3 mærker har vi altid bilen, der dækker netop dine behov / ønsker. Lige fra den superøkonomiske Fiat Panda - den fantastiske FIAT 500 og hele bilmarkedets kæledægge FIAT 500c Fiat Punto med topmoderne benzin- og dieselmotorer. Fiat 500L og Fiat 500 X med masser af plads til hele familien. FIAT TIPO er tilbage i FIAT familen - virkelig en bil med fantastisk god plads til en rigtig skarp pris.

Som NISSAN forhandler glæder vi os meget til at præsentere det komplette NISSAN modelprogram med  Ny Micra, Juke, Pulsar, Qashqai , X-Trail og NAVARA i vores showroom.

Vi har flyttet Mitsubishi bilerne tilbage i vores store showroom, hvor vi fremviser de meget veludstyrede Mitsubishi modeller - Spacestar, ASX og OUTLANDER til meget skarpe priser.

Vi har ubetinget Nordjyllands største udvalg af brugte italienske biler på lager. Som aut. forhandler af FIAT,, Nissan og Mitsubishi har vi altid et bredt udvalg af nyere topklargjorte biler til omgående levering- mange af vore brugte biler udstilles indendørs i vores store brugtvognshal.

Se alle vore brugte biler her på siden - eller besøg os i forretningen, hvor Helge Andersen og Jan Andersen byder dig velkommen til en bilsnak.

Når du ringer til os er det ofte Mette du får i røret. Mette varetager det daglige kontorarbejde.

Helge AndersenSalgsafdelingen og direktør

Email
Tlf.: 20 45 37 19

Jan AndersenSalgsafdelingen og administration

Email
Tlf.: 20 45 37 18

Mette Holt KjeldKontor og administration

Email